Kosorić: Pehar će biti drastično kažnjen

Zbog podapinjanja igrača Veleža

Kosorić: Pehar će biti drastično kažnjen

Bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Mile Pehar biće drastično kažnjen zbog podapinjanja igrača Veleža Tarika Cerića.

Podsjetimo, Pehar je tokom prekinute utakmice Kupa Bosne i Hercegovine u trenutku kada su na teren utrčali huligani pokušao podapeti igraču Veleža Tariku Ceriću, što je naišlo na osude kompletne sportske javnosti.

Predsjednik Disciplinske komisije Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Goran Kosorić, između ostalih, osudio je sraman postupak mladog fudbalera, te najavio da će kazna biti drastična.

"Još uvijek nije izrečena kazna za Mileta Pehara, jer čekamo da podnese izvještaj i kaže šta ima reći. Međutim, sigurno je da ga očekuje drastična kazna, jer takvom ponašanju nema mjesta na sportskim terenima. On se kao igrač priključio huliganima i tu nema nikakvog oprosta", rekao je Kosorić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije