Kosorić se na teren vraća ranije od očekivanog?

Mogao bi nastupiti sa zaštitnom maskom

Kosorić se na teren vraća ranije od očekivanog?

Kapiten Željezničara Aleksandar Kosorić doživio je nezgodnu povredu glave u prošlosedmičnom susretu sa Borcem.

Plavi su u okviru prve utakmice četvrtfinala Kupa BiH slavili u Banja Luci sa 2:0 i tako jednom nogom zakoračili u polufinale našeg najmasovnijeg klupskog takmičenja, ali je rutinska pobjeda Plavih ostala u blagoj sjeni povrede jednog od najboljih fudbalera ovog tima.

Iako su se nakon utakmice pojavile informacije kako bi Kosorić zbog povrede mogao odsustvovati šest sedmica, realno je očekivati da se na teren vrati ranije od očekivanog.

Stoper Plavih bi mogao nastupiti već na utakmici protiv Olimpica u 23. kolu Premijer lige koja se igra početkom aprila, a njegov povratak zavisi od kontrola i odluke doktorskog tima.

Aleksandar Kosorić bi uskoro trebao dobiti zaštitnu masku s kojom bi mogao nastupiti već na utakmici koja se igra nakon što prođe reprezentativna pauza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi