Nakon remija na Pecari

Kosorić: Zadovoljni smo, posebno odbranom

Željezničar je sačuvao svoju mrežu u derbi susretu 17. kola BH Telecom Premijer lige i iz Širokog Brijega vratio se sa vrijednim bodom.

Odbrana Željezničara u ovom susretu dobro je funkcionisala, a jedan od najvažnijih igrača iz odbrambenog reda Plavih, Aleksandar Kosorić, zadovoljan je igrom svoje ekipe, ali i rezultatom.

"Sigurno da smo zadovoljni ovim rezultatom. Mi smo imali svoje šanse, ali ih je imao i Široki. Čestitam svojim saigračima na korektnoj borbi, mislim da smo dali svoj maksimum i da trebamo biti zadovoljni sa ovim bodom", rekao je Željin stoper.

Ekipa Željezničara nije primila gol na teškom gostovanju što Kosorića i njegove kolege iz odbrane posebno može radovati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Uigrani smo malo bolje nego ranije, imali smo vremena za rad i nastojaćemo da održimo ovaj nivo igre i u budućnosti", završio je Kosorić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.