Kosta Manev pred potpisom za novi klub

Vraća se u Makedoniju

Kosta Manev pred potpisom za novi klub

M. Šljivak

Nekadašnji defanzivac Veleža Kosta Manev (27) po svemu sudeći je našao novi tim.

Nakon što je u proteklim mjesecima bio bez kluba Manev je po svemu sudeći uspio dogovoriti angažman i to u ekipi Akademije Pandev.

Makedonski mediji pišu da je sjajni defanzivac prva 'bomba' novo trenera Akademije Aleksandra Vasoskog i da uskoro sve trebalo biti službeno potvrđeno.

Manev se u proteklim mjesecima povezivao i sa Veležom. Ipak, prema svemu sudeći on se vraća u Makedoniju, gdje je igrao za Vardar.

Većinu igračke karijere Manev je proveo u Finskoj. 2018. godine je stigao u Vardar, a godinu dana kasnije u Velež. Bio je jedan od najboljih defanzivaca Premijer lige BiH, a za Rođene je nastupio 19 puta.

Akademija Pandev je pretposljednji tim makedonskog prvenstva i u 18 kola su osvojili 17 bodova i timu je neophodno iskustvo i kvalitet u defanzivi kojeg bi sa Manevom sigurno dobili.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ga_Zi_JA
O ovom PANJU se pise, kao da je rijec o PANDEVU..
2 6
user1605368976
Povedi i Fejsala Mulića a vrati te nam Fajica.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti