Musa: Iz Željezničara me niko nije zvao

Slaven Musa za SportSport.ba

Musa: Iz Željezničara me niko nije zvao

Midhat Šljivak

Nakon što je rukovodstvo FK Željezničar uručilo otkaz slovenačkom stručnjaku Milošu Kostiću u bh. javnosti se počelo špekulisati o njegovom nasljednjiku na klupi Plavih.

Jedan od onih čije se ime najviše spominje i dovodi u vezu sa preuzimanjem Željezničara je nekadašnji trener Širokog Brijega Slaven Musa.

Međutim, ovog stručnjaka s Grbavice niko nije kontaktirao, što je za SportSport.ba potvrdio i sam Musa. Priznao je da je kontakata bilo ljetos, ali se rukovodstvo sarajevskog tima odlučilo da angažuje Kostića.

"Ljetos, kada se birao trener Željezničara, bilo je nekih kontakata, ali sam imao ugovor sa Širokom i moj dolazak na Grbavicu nije dolazio u obzir. Do sada, kada pričam s vama, niko me nije kontaktirao. Vjerovatno se u medijima provlači moje ime, jer sam trenutno bez angažmana, ali kao što sam već rekao, nikakvih poziva nije bilo", istakao je za SportSport.ba Slaven Musa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Slaven Musa je napustio tim s Pecare nakon ispadanja iz evropskih takmičenja. Trenutno je bez angažmana, a vrijeme provodi s porodicom i nakon dugo vremena uspio je konačno i da se odmori.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi