Kostić: Rizikovao sam, svaka škola se plaća

Defanzivac ne dolazi na Grbavicu

Kostić: Rizikovao sam, svaka škola se plaća

Samir Mlaćo

Ivan Kostić ipak neće zaigrati za FK Željezničar.

Nogometaš zbog kojeg su Sloboda i Željezničar vodili prave medijske ratove neće se pojaviti na prozivci Plavih sa Grbavice za narednu sezonu, što je danas postalo i zvanično.

Ovaj 27-godišnjak sa Željom je odradio jedan dio priprema za drugi dio sezone minule sezone BH Telecom Premijer lige, ali zbog problema sa papirologijom nije i ostao, te se vratio u Srbiju. 

Posljednju polusezonu proveo je slovenskom prvoligašu Krško, te se očekivalo da će sada konačno zaigrati za Plave sa Grbavice.

"Probali smo sve, ali nismo uspjeli. Što se mene tiče, ja sam uradio sve što je bilo do mene da zaigram za Željezničar, čak sam i rizikovao pola godine da nigdje ne igram. U svemu ovome sam najviše ja izgubio, ali dobro, svaka škola se plaća. Zahvalio bih se sportskom direktoru Aldinu Ćenanu i treneru Slavku Petroviću koji su sve vrijeme pokušavali da se sve ovo riješi, ali izgleda da nikako nije moglo. Sada nisam došao, ali nikad se ne zna", kazao je Kostić za SportSport.ba, te tako povrdio da neće doći na Grbavicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sada je i zvanično postao slobodan igrač, te će uskoro donijeti odluku o novom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti