Kostner: Džeko i Grafite uvijek mogu zabiti

Uoči duela sa Bochumom

Kostner: Džeko i Grafite uvijek mogu zabiti

Adnan Beganović

U okviru 25. kola Bundeslige Wolfsburg će na svom terenu protiv Bochuma tražiti nastavak pobjedničke serije, a trener Bochuma Heiko Herrlich smatra da su Vukovi iako oslabljeni neigranjem našeg reprezentativca Zvjezdana Misimovića, apsolutni favoriti.

"Mi smo još uvijek u opasnoj situaciji, a Wolfsburg je aktuelni prvak Njemačke tako da u ovaj susret ulazi kao apsolutni favorit", rekao je Herrlich, ali i dodao da ukoliko njegova momčad pruži svoj maksimum onda se može nadati bodu, dok je trener Vukova Lorenz Kostner za njemačke medije izjavio:

"Favoriti smo, a zahvaljujući Džeki i Grafiteu možemo svakoj ekipi zabiti pogodak u bilo koje vrijeme i to se potvrdilo u nekoliko zadnjih utakmica."

Wolfsburg će u susret sa Bochumom ući bez Zvjezdana Misimovića, koji pauzira zbog kartona, a umjesto njega najvjerovatnije će igrati Ashkan Dejagah.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.