Kostner:Džeko donosi prevagu na našu stranu

Nakon sjajnih rezultata

Kostner:Džeko donosi prevagu na našu stranu

Adnan Beganović

Nakon ubjedljivog trijumfa nad Borussijom iz Monchengladbacha (4:0) u redovima Wolfsburga vlada sjajna atmosfera, a trener Vukova Lorenz Kostner posebno je pohvalio igru Edina Džeke.

"Ekipa je dostigla formu koju već duže vrijeme tražimo. Uspjeli smo konačno dostići nivo igre koji se od nas traži, a tome je najviše doprinjeo Edin Džeko", rekao je trener Wolfsburga za njemačke medije, dok je bh. Dijamant izjavio:

"Treba imati na umu da smo samo dva dana prije utakmice imali veoma naporno gostovanje u okviru Evropske lige. Cijela ekipa je, međutim, odigrala na visokom nivou i sa ovom pobjedom smo samo potvrdili da se vraćamo u dobru formu i krećemo prema vrhu tabele."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.