Koturović osuđen na tri mjeseca zatvora

Vozio ukradeni automobil

Koturović osuđen na tri mjeseca zatvora

Nekadašnji košarkaš Spartaka, Partizana, PSG-a, Ulkera, Albe, Virtusa i Tau Ceramice, Dejan Koturović osuđen je na tri mjeseca zatvora zbog falsifikovanja dokumenata.

Koturović je priveden 13. septembra na graničnom prelazu Bogorodica, jer je vozilo u kojem je pokušao da pređe granični prelaz iz Grčke prijavljeno kao ukradeno u Bugarskoj. Tokom rutinske kontrole na ulasku u Makedoniju, Koturović priveden jer je broj šasije na vozilu kojim je upravljao bio pogrešan. Naknadno je utvrđeno kako je vozilo ukradeno.

Koturović je izjavio kako on nije znao da je vozilo ukradeno, jer je vozilo kao polovno kupio u Beogradu. Nekadašnji košarkaš je dodao kako je već sa ovim automobilom putovao po Evropi i kako nije imao problema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.