Kouadio i Žeravica nisu otputovali za Medulin

Nepoznat status

Kouadio i Žeravica nisu otputovali za Medulin

M. Maksimović

Fudbaleri Zrinjskog jutros su otputovali za Medulin gdje će odraditi udarni dio priprema priprema za nastavak sezone u Premijer ligi. U ovom hrvatskom gradiću Plemići će boraviti do 8. februara.

Šef stručnog štaba Ivica Barbarić za Medulin je poveo 24 igrača, a u odnosu na pripreme u Međugorju otpao je Germain Kouadio.

On će kako stvari stoje vjerovatno otići na posudbu s obzirom na višak stranaca u timu. Još uvijek nije posve jasan ni status Miloša Žeravice koji također nije otputovao u Medulin, dok su svi ostali igrači našli mjesto u autobusu - među. Očekivano, za Istru nije pošlo nijedno novo, nepoznato lice, a sve su prilike da će situacija s kadrom ostati nepromijenjena.

Zrinjski će u petak igrati protiv Mladosti iz Lučana, u nedjelju je protivnik Hradec Kralove, a 7. februara slovenački Koper.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi