Florentino Perez odmah reaguje nakon poniženja: Osim Mbappea, u Real stiže još jedna zvijezda

Pojačat će i odbranu

Florentino Perez odmah reaguje nakon poniženja: Osim Mbappea, u Real stiže još jedna zvijezda

Edmir Škorić

Real Madrid je u nedjelju navečer doživio jako težak poraz od Barcelone na Santiago Bernabeuu. Katalonci su slavil is 4:0, što je dovelo do reakcije Realovog predsjednika Florentina Pereza.

Teško će u Realu zaboraviti ono što im je sinoć učinio Xavijev tim, a predsjednik kluba želi umiriti nezadovoljne navijače novim velikim pojačanjima.

Već je postalo poznato da je Kylian Mbappe na pragu da potpiše za Real Madrid na ljeto kao slobodan igrač, ali 23-godišnji Francuz iz PSG-a neće biti jedini superstar koji će stići u Madrid na kraju sezone.

Perez želi pojačati i odbranu, iako se prvobitno odlasci Sergija Ramosa i Raphzaela Varanea nisu pretjerano odrazili na igre i rezultate kluba, sve do sinoć. Jules Kounde, 23-godišnji defanzivac kojeg želi Chelsea, najnovija je meta Reala.

Nakon što je propao plan da se dovede Antonio Rudiger iz Chelseaja, Kounde je najnoviji cilj Pereza. Carlo Ancelotti je zatražio dovođenje francuskog defanzivca koji ima 23 godine i ogroman potencijal.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Real Madridu treba nova zvijezda u defenzivi, a Perez je uvjeren da će nogometaš Seville biti savršena zamjena za Varanea, čiji odlazak nije u potpunosti nadopunjen", piše Eurosport.

Kouande je za Sevillu ove sezone odigrao 35 utakmica u svim takmičenjima, a ima jedan gol i jednu asistenciju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

irnes4
Strasan igrac
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi