Kovač brutalno kaznio igrače Bayerna nakon kiksa protiv Nurnberga
Kovač nije imao milosti prema svojim igračima

Igrači nisu bili previše oduševljeni

Kovač brutalno kaznio igrače Bayerna nakon kiksa protiv Nurnberga

S. Pašalić

Bayern je jučer odigrao samo 1:1 na gostovanju kod Nurnberga.

Bavarci su propustili priliku da povećaju prednost ispred Borussije Dortmund na četiri boda. Milioneri su dan prije neočekivano poraženi na svom terenu sa 4:2 od Schalkea i očekivalo se da će Bayern iskoristiti ovaj kiks Dortmunda.

Ipak, Bayern je odigrao jako loše protiv Nurnberga koji je mogao u 91. minuti stići i do pobjede, ali je Leibold promašio penal.

Bayern je na kraju mogao doći i do pobjede kada je Coman izašao sam ispred golmana Nurnberga, ali je propustio veliku priliku i ostalo je 1:1.

Trener Bayerna je bio jako ljut nakon utakmice na svoje igrače.

"Ovo je stvarno iritantno jer nismo iskoristili priliku nakon poraza Dortmunda. Sada su još tri utakmice pred nama i moramo osvojiti sedam bodova. Dvije pobjede i remi će nam biti dovoljno", rekao je Niko Kovač nakon utakmice.

"Nurnberg je pokazao veliku želju tokom svih 90 minuta i jako su se dobro branili. Atmosfera je bila odlična. Znali smo da će ova utakmica biti teška"

"Nismo dobro igrali danas i imali smo sreće što smo osvojili bod s obzirom na to da su oni promašili penal u završnici", dodao je trener Bayerna.

Dan nakon remija protiv Nurnberga Kovač je odlučio da žestoko kazni svoje igrače zbog velikog kiksa, a njemački Bild je otkrio šta se dešavalo na treningu Bayerna.

"Trčali su sprinteve cijelom dužinom terena s jako kratkim pauzama. Trčali su punim gasom preko 15 metara tri puta naprijed-nazad. Ekipa ovaj trening nije prihvatila baš s velikim oduševljenjem", opisao je Bild.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BojanN
sportsport.ba novinari bez strucnosti, kvalitete, istrazivanja..samo copy paste..
4 1
Neunner
Jad i cemer novinarstva
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi