Kovač nakon kritika stao u odbranu Perišića: I Effenberg je sa 30 godina stigao u klub
Kovač smatra da je bitnije ono što igrač pokazuje na terenu od njegovih godina

Trener Bayerna o svom sunarodnjaku

Kovač nakon kritika stao u odbranu Perišića: I Effenberg je sa 30 godina stigao u klub

S. Pašalić

Ivan Perišić bi uskoro i zvanično trebao biti predstavljen kao novi igrač Bayerna.

Igrač Intera bi za 5 miliona eura trebao stići na posudbu u redove prvaka Njemačke koji će na kraju sezone imati priliku da ga i otkupi za 20 miliona eura.

Perišić je danas prošao ljekarske preglede u Munchenu i sada se samo čeka njegov potpis, ali dosta je kritika bilo zbog dolaska 30-godišnjeg Hrvata, a Niko Kovač je odlučio da stane u odbranu svog sunarodnjaka.

Novinare je zanimalo zašto Kovač dovodi igrača koji ima 30 godina, a ne nekog mlađeg poput Leroya Sanea koji se nedavno i teško povrijedio.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Mogu potvrditi da je bio u Munchenu danas. Ipak, mislim da kritike na njegov račun nisu na mjestu. Govorite o njemu kao o lošem igraču, a on to nije."

"Stefan Effenberg je s 30 godina stigao u klub i donio Bayernu Ligu prvaka. Moramo prestati gledati na godine igrača i više se koncentrisati na ono što donose ekipi", kazao je Kovač.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fce
Cuj 30 g star igrac hahaha pa Perisic je jedan od najbolji igraca svijeta
0 11
Sabahudin11
Tacno ce Salihamidzic i Kovac napravit lakrdiju od kluba . Treba to nabit dobro nogom i nek se kupe iz Bayerna a dovest dva njemca na te pozicije
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi