6

Komentari (6)

PRAVIGAZIJA
Da se razumijemo, 56SENAL NIJE VELIKAN, Bogat su klub bas kao City i PSG..Velikani su:Ajax, Nottingham Forrest, Chelsea, Porto, United, Liverpooll, Milan, Juve, Inter, Bayern, Dorrmund, Barsa, Real..i ostali koji imaju KLEMPU..Veliki pozdrav navijacima VELIKANA, a i ovim sto za BOGATE navijaju mada oni ce to kao provokaciju shvatiti..
eye of the tiger
De ne laprdaj momce.Velikani su ekipe koje imaju ogroman broj navijaca I koji nisu bogati zbog ulaganja u iste kao sto je slucaj sa City-em.Nisam navijac Arsenala Ali ti drug pises gluposti.Cuj Nottingham I Porto mu velikani.
PRAVIGAZIJA
Da da, pogledaj malo bolje..i Crvena Zvezda je VELIKAN, za razliku od 56SENALA(nema KLEMPU)..sportski pozdrav..
Milos1312
Mama ti je najveci velikan
edinho
Ne mirso brate...mama mu PRIMA velikane,pa je jadnica u svom tom silnom primanju naletila na nekog retardiranog velikana skim je okotila naseg gaziju....kontas
yossarian
MiaGazija Khalifa, jesi li ti skoro držala KLEMPU?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.