Juniorski reprezentativac BiH

Kovač: Protivnici su teški, ali želimo u Elitni krug

Dino Kurbegović

Bh. juniori predvođeni selektorom Tonijem Karačićem okupili su se u ponedjeljak u Trening centru N/FSBiH.

Cilj ove selekcije je plasman u Elitni krug kvalifikacija. U prvom krugu Bosna i Hercegovina će biti domaćin, a pored naše zemlje u grupi će biti još Gruzija, Francuska i Andora. 

"Prve impresije su odlične. Poslije dužeg vremena smo se okupili. Imat ćemo danas prijateljsku utakmicu protiv TOŠK-a iz Tešnja, što će nam ujedno biti i prilika da se dokažemo selektoru Toniju Karačiću", kazao je za SportSport.ba reprezentativac Stefan Kovač.

O očekivanjima. 

"Želimo napraviti uspjeh i kvalifikovati se u Elitni krug kvalifikacija, a zatim otići na veliko takmičenje." 

O protivnicima.

"U grupi smo sa Francuskom, Gruzijom i Andorom. Teški su protivnici, ali očekujem prolazak", kazao je Kovač i dodao kako da će dati svoj maksimum kako bi se izborio za željenu minutažu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti