Hrvat je mišljenja da su Bavarcima potrebni pravi igrači kako bi igrali kao Redsi

Kovač smatra da Bayern ne može igrati kao Liverpool: Ne možete voziti auto brzinom od 200 km/h...

8

Komentari (8)

gromovnik2
Lewandowski.je top klasa, Alaba je bio, ajmo rec da je i dabas. Coutinho, Thiago i slicni.jednostavno su klase, ali ne top klase. Za razliku od Liverpula koji ima 4-5 top klasa u ekipi.
gromovnik2
Bayern ima najlosiji roster u zadnjih 10 godina. Ako nije tako, dajte tri top klase koje igraju u klubu?
gromovnik2
Salah, Mane, Alisson i Van Dijk, pa i Firmino su svjetske top klase, mogu igrati u svakom klubu u svijetu. Iz Bayerna to.mogu Lewandowski, ev. Alaba. Prevelika razlika je to.
Hamic14
Jedini trener koji je mogao da razumije Bayern je Ottmar Hitzfeld!!
daca
Nisi ti dovjno brz da pratis Bayern Ti si njihova greska vjeruj nista licno da si živ i zdrav al bgm loš si
saju701
Kad trener kaze ovako nesto za svoj tim onda tu nesto ne stima ili je covjek samo realan u ovom trenutku.Mislim da na kraju pobijednik ce biti Bajern,sretno Niko!
makelele
E moj niko, prije da ne moze svako voziti ferarija... ti imas ferarija, a vozis ga kao da imas golfa dvojku... Bayern odavno nije igrao losiji fudbal
Mister.Ahmoo
Bayern je dovoljno velik klub da moze 300 km/h voziti ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti