Kovač zaradio zvižduke na meču košarkaša Bayerna
Bavarci su katastrofalno otvorili sezonu, mnogi navijači su nezadovoljni, te se nadaju odlasku Kovača. Ipak, on za sada ima povjerenje čelnika kluba (FOTO: EPA)

Hrvatski stručnjak nije omiljen nakon serije loših rezultata

Kovač zaradio zvižduke na meču košarkaša Bayerna

S. Mlaćo

Niko Kovač proživljala teške dane u Bayern Munchenu. Bavarci su loše krenuli u novu sezonu, a mnogi navijači zatražili su otkaz hrvatskog stručnjaka kojeg vide kao glavnog krivca za loše rezultate.

Bayern već četiri utakmice ne zna za pobjedu, zauzima tek šesto mjesto, a sinoć su se Kovač, sportski direktor Hasan Salihamidžić i prvotimac Javi Martinez pojavili na susretu košarkaškog tima Bayerna u Euroligi.

Prema pisanju njemačkih medija, Salihamidžić i Martinez su dobili aplauze prisutnih, a kada je oficijelni spiker najavio Kovača uslijedili su zvižduci.

Kovač je bio veoma smiren, a kasnije je nekoliko navijača mu se priključilo kako bi napravili popularni selfie.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Da li će bavarski gigant konačno zaigrati ili će Kovač brzo završiti epizodu u Munchenu, ostaje nam da vidimo.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Medo-Brundo
Glupost
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi