Kovačević jednom riječju opisao dešavanja na Pecari

Golman Sarajeva se oglasio na Instagramu

Kovačević jednom riječju opisao dešavanja na Pecari

Sinoćnja pobjeda Širokog Brijega nad Sarajevom ostala je u sjeni skandala na Pecari.

Poslije preokreta Široki Brijeg uspio je pobijediti Sarajevo s 3:2 i plasirati se tako u četvrtfinale Kupa BiH, ali na kraju više nego o samoj utakmici priča se o dešavanjima na stadionu.

Susret je, naime, obilovao incidentima na tribinama i na terenu. U jednom trenutku fudbaler Sarajeva Anel Hebibović je pogođen s tribina, što je rezultiralo i kratkotrajnim prekidom, a uz koškanje među igračima obje momčadi, nije nedostajalo ni nacionalističkih povika s tribina.

Poslije dešavanja na Pecari u taboru Sarajeva bili su razočarani, redom su 'vatru rigali' Lazić, Velkoski..., a folklor, kako ga je nazvao trener Širokog Brijega, prokomentarisao je i golman Kovačević. On je na svom Instagram profilu sve ono što se moglo vidjeti sinoć opisao jednom riječju - Sramota.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo je tako izgubilo šansu da odbrani trofej...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mani
I sad ce kaznit Sarajevo i Zelju sa zatvorenim tribinama, dok ce Siroki nagradit za fasizam. Bravo idioti. Savez napolje!
11 1
hasanze
Do kada vise trpjeti vandalizam iz sirokog, dali zeli gospoda iz ns da i m i na ostalim stadionima krenemo istom mjerom.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi