Kovačević: Naš cilj je opstanak u ligi

Trener KK Iskra Bugojno

Kovačević: Naš cilj je opstanak u ligi

S. Mlaćo

U danima vikenda počinje nova sezona  A-1 lige naše zemlje. Košarkaši bugojanske Iskre sezonu će otvoriti gostovanjem kod Burcha iz Sarajeva, jednim od pretendenata za vrh tabele.

U Iskri su svjesni da ih očekuje veoma kvalitetan protivnik, ali ne misle se olako predati.

"Burch poznajemo još iz play offa prije dvije godine, a mi ove godine imamo bolju ekipu. Vratio se Mirza Pandžo, tu je i Fahrudin Manjgafić iz Sparsa, a imat ćemo još jednog beka iz Sparsa, koja dolazi iz Srbije. On neće tu biti tu prvo kolo radi papira, ali će nam onda od narednog kola biti na raspolaganju, kazao je trener KK Iskra Mujo Kovačević koji se dotakao i ambicija njegovog tima.

"Naš cilj ove godine je da ostanemo, da se ne budemo se u zadnjim kolima borili za opstanak. To je naš glavni cilj", dodao je Kovačević za SportSport.ba. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi