5

Komentari (5)

magistar
Primjer? Daj jedan primjer svog uspješnog vođenja saveza. Doduše ni u Federaciji nisu ništa bolji. Nećeš valjda reći da je tvoj uspjeh što je Zvijezda 09 sredila stadion u Ugljeviku, ili Krupa, ili Radnik. Vi niste u stanju oragnizovati ni tekstualno praćenje Prve lige RS. Krenete, pa u 40oj minuti zablokira, pa odblokira pola sata po završetku utakmica. Bože sačuvaj. S tobom nema napretka.
Rus
Sto uhapsise covjeka, samo je pokusao da pomogne na jedan jedini nacin da ga smjeni. Ovo da da ostavku nikad, da odseli iz drzave takodje (nije lud kad mu je ovdje dobro), da ga osude nemoguce (vlast ga stiti), dakle ostala samo ova opcija da umre.
Adnanos
Mozda je covjek i u pravu. Kako sve u Bosni funkcionise onda je ovo i dobro
Terminator
To je udar na gos.Kovačevića.Vico Zeljković po nagovoru svog ujaka Dodika ruši sve da postavi sebe i svoje poslušnike.Uprava FK Radnik Bijeljina je pojam velikana i takvi ljudi treba da budu u Savezu.
Entitetske saveze treba ukinuti, treba da postoji samo savez Bosne i Hercegovine, to bi isto bilo kao postojanja fudbalski saveza Vojvodine i Sandzaka.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.