Kovačević trenira sa Sarajevom u Čitluku

Nakon povrede koljena

Kovačević trenira sa Sarajevom u Čitluku

Na kratkim pripremama Sarajeva u Čitluku se nalazi i Adnan Kovačević, prvotimac kluba koji je od mjeseca jula van terena zbog teške povrede ligamenata koljena. 

Kovačeviću su ovo prvi dani u kojima je ponovo sa timom, a u razgovoru za klupsku stranice je prenio svoje utiske.

“Prije par dana sam počeo trčati po prvi put nakon povrede. Dobro se osjećam, hvala Bogu, noga je dobro. Dobio sam zeleno svjetlo od strane medicinskog tima i sretan sam. Polahko radim, pratim sve upute. Motivacija je zaista velika što sam tu sa momcima, htio sam da se priključim ekipi”, rekao je Kovačević.

Defanzivac Sarajeva neće biti u kombinacijama za predstojeći derbi. Obzirom da je odigrao nekoliko puta u proteklim godinama utakmice protiv Željezničara, sigurno je da će njegove riječi biti korisne za ekipu.

“Momci znaju o kakvoj je utakmici riječ, koliko je ona značajna. Što budem mogao pomoći, to ću i uraditi, na raspolaganju sam im, jer svi mi imamo zajednički cilj”, dodao je Kovačević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo dočekuje Željezničar u nedjelju, 16.10. sa početkom u 15 sati na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi