Kovačević uspješno operisan

Defanzivac na rehabilitaciji

Kovačević uspješno operisan

Stoper Fudbalskog kluba Sarajevo Adnan Kovačević jučer je operisao koljeno.

Ovaj fudbaler je zadobio povredu u prijateljskoj utakmici protiv ruskog Krasnodara, zbog koje ga čeka višemjesečna pauza.

Operativni zahvat izvršio je doktor medicinskog tima FK Sarajevo, dr. Senad Maksić, a operacija je prošla u najboljem redu i može se smatrati uspješnom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz kluba sa Koševa su svom standardnom stoperu poželjeli brz oporavak uz nadu da će se potpuno spreman što prije vratiti na teren.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi