Kovačević zaigrao za poljski klub

Uskoro bi mogao postati član Korone

Kovačević zaigrao za poljski klub

Edmir Škorić

Bivši odbrambeni igrač Sarajeva Adnan Kovačević mogao bi karijeru nastaviti u Poljskoj.

Kovačević je nedavno napustio Fudbalski klub Sarajevo i ubrzo će biti poznato u čijim redovima će nastupati, a kako sada stvari stoje, zaigrat će u poljskom klubu.

Trenutno je na pripremama Korone Kielcea u Bremenu, a jučer je odigrao pripremni meč za ovu ekipu protiv drugog tima Werdera. Korona je slavila sa 4:2, a trener Poljaka Gino Lettieri ima dobro mišljenje o Kovačeviću nakon prvog nastua.

Pored Kovačevića na probi u Koroni su i Hrvat Ivan Jukić, te Meksikanac Adan Corondado. Ukoliko odrade probu kako treba, ostat će u poljskom klubu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi