Kovačević: Žao mi je što ranije nismo postigli taj pogodak

Golman Sarajeva nakon poraza od BATE-A

Kovačević: Žao mi je što ranije nismo postigli taj pogodak

E. Škorić

FK Sarajevo je večeras poraženo u Zenici od BATE Borisova s 2:1 u meču trećeg pretkola Evropske lige.

Bordo tim može da žali za propuštenim šansama i sam golman Sarajeva Vladan Kovačević svjestan je da je taj gol njegove ekipe mogao i ranije pasti.

"Žao mi je što prije nismo ranije postigli pogodak i da ih napadnemo još više. Pokazali smo da se može igrati s BATE-om. Idemo gore da napadamo gol Bjelorusa", kazao je Kovačević za SportSport.ba, dodavši:

"Atmosfera je bila fantastčna, hvala navijačima koji su došli u velikom broju da nas podrže".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Sarajevo ima gol zaostatka i čeka ga pakao u revanšu, ali u bordo timu ne žele odustati od play-offa i spremni su da se nadigravaju na teškom gostovanju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mirza24
RUPETINO jedna kod prvog gola ko skretnicar ljudi ti po petercu se setaju . Ti si zreo za klupe
0 7
Mungos
Nista ne brini. Rasturit cete ih u Bjelorusiji.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi