Kovačić: Protiv Ilijaša nas zanimaju samo tri boda

Optimizam u redovima NK Moševac

Kovačić: Protiv Ilijaša nas zanimaju samo tri boda

Samir Mlaćo

Nakon remija na gostovanju kod Bosne Union (1:1), u redovima NK Moševac okrenuli su se duelu 2. kola Druge lige Centar protiv Ilijaša. 

Svjesni su u ovom klubu da im u nedjelju neće biti lako, ali žele da obraduju svoje navijače te u prvoj domaćoj utakmici u novoj sezoni upišu tri boda.

"Ilijaš jako dobro poznajemo. Sigurno je da su očekivanja pred ovu utakmicu velika jer igramo pred našim navijačima i cilj su nam tri boda, kao i u svakoj utakmici. Sve osim pobjede za nas bi bio neuspjeh", kazao je za SportSport.ba prvotimac Moševca Adil Kovačić (25).

Navijači Moševca sa nestrpljenjem dočekuju nedjeljni meč, a Kovačić se dotakao i samih ambicija kluba.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

"Protiv ekipe Ilijaša će nam biti i prva domaća uakmica u ovoj sezoni pred našim navijačima i motiv više za nas da odigramo dobru utakmicu i krenemo ka vrhu tabele. Ambicije klub su sami vrh tabele i vjerujemo da možemo biti mnogo bolji nego u prošloj sezoni i boriti se za prvo mjesto mjesto. Pored prvenstva igramo i Kup Federacije Bih u koji smo se plasirali kao prošlogodišnji pobjednici Kupa ZE-DO kantona".

Susret između Moševca i Ilijaša igra se sa početkom u 17:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi