Kozak: BiH je među 10 najboljih reprezentacija u Evropi

Selektor Slovačke hvali našu reprezentaciju

Kozak: BiH je među 10 najboljih reprezentacija u Evropi

Midhat Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Slovačke Jan Kozak održao je danas konferenciju za medije na kojoj je govorio o predstojećim utakmicama protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Kozak je vrlo pohvalno govorio o našoj reprezentaciji, a posebno je pohvalio atmosferu koju stvaraju navijači naši navijači.

"Bosna i Hercegovina sa trenutnim sastavom spada među 10 najboljih reprezentacija u Evropi. Kompletna država je iza njih, fantastična atmosfera vlada na tribinama, što se odražava i na teren. Vrlo su jak tim, sa odličnim fudbalerima poput Džeke, Ibiševića, Pjanića, Misimovića, ali i drugih", rekao je Kozak.

Prvi susret između naše reprezentacije i Slovačke igra se u petak na Bilinom Polju, dok je uzvrat 10. septembra u Žilini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.