Kozak: Svjesni smo šta nas čeka i spremni smo na sve

Slovačka će igrati otovoreno

Kozak: Svjesni smo šta nas čeka i spremni smo na sve

A. Beganović

Selektor slovačke fudbalske reprezentacije Jan Kozak na press konferenciji je istakao da se njegovi izabranici u Zenicu nisu došli braniti.

"Očekujem kvalitetnu utakmicu pred mnogo navijače. Znamo da igramo protiv jakog protivnika i pred vatrenim navijačima. Svjesni smo šta nas čeka i spremni smo na sve. Nismo se došli braniti jer ako budemo igrali zatvoreno, sigurno ćemo teren napustiti pognutih glava", izjavio je slovački selektor Jan Kozak.

"Atmosfera u našem taboru je sjajna i svi s velikim nestrpljenjem očekujemo početak utakmice. Kada je u pitanju sastav imam samo jednu dilemu i to u veznom redu. Tabela naše grupe dovoljno govori, BiH je trenutno najbolja u grupi, ali nećemo se predati. Respektujemo našeg protivnika, a pobjeda za nas sutra znači nadu, dok za BiH znači nemir, iako mislim da je BiH dosadašnjim igrama zaslužila da ode U Brazil", dodao je Kozak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.