Kozara dobila još jedno pojačanje u borbi za opstanak

Stiže iskusni defanzivac

Kozara dobila još jedno pojačanje u borbi za opstanak

Donedavni kapiten banjalučkog Borca Boris Raspudić u nastavku sezone će nositi dres Kozare.

Prvoligaš iz Republike Srpske je postigao dogovor s ovim 35-godišnjem odbrambenim fudbalerom i on bi danas zvanično trebao staviti paraf na ugovor s crveno-bijelima.

Tu informaciju potvrdio nam je i trener Kozare Vule Trivunović, koji je istakao da je uvjeren da će Raspudić svojim iskustvom biti od velike pomoći timu iz Gradiške u borbi za opstanak.

Blizu dogovora sa Kozarom je i vezista Siniša Radoja, koji je također prethodno igrao u Borcu, dok je ugovor već potpisao mladi golman Mladen Ilić. On će za Kozaru nastupati kao posuđen igrač Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kozara je, podsjećamo, jesenji dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske okončala na pretposljednjem mjestu sa deset osvojenih bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi