Kozara iz Gradiške dobila novog predsjednika

Održana Skupština kluba

Kozara iz Gradiške dobila novog predsjednika

Kozara iz Gradiške, posljednjeplasirani tim Prve lige Republike iz Srpske, imenovala je novog predsjednika kluba. 

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Kozara za novog predsjednika je izabran Milenko Pavlović, koji je u prethodnom periodu vodio tročlanu radnu grupu koja je dosad upravljala klubom. 

Pored predsjednika, izabran je i novi upravni odbor kojeg čine: Babić Dragan, Berić Boris, Biščević Muhamed, Ćehajić Mirza, Đurđević Mladen, Mandić Zoran, Popić Andrija i Žmirić Ognjen.

Novi predsjednik kluba, istakao je da će se i dalje raditi na zadacima koji su i dosad bili prioritet kako bi FK Kozara ponovo bila klub nekadašnjeg sjaja. Pored obnove infrastrukture, oživljavanja omladinske škole koja već daje rezultate, rješavanja materijalnih obaveza iz prošlosti, izrazio je nadu da će i seniorska ekipa zabilježiti dobre rezultate, za šta je sve zamolio za strpljenje, jer za to treba vremena.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Posebnu zahvalnost izrazio je bivšim fudbalerima Kozare, veteranima koji su se prihvatili obaveza da pomognu klubu, te uz dobar rad i potencijalne sponzore ne sumnja u bolju budućnost FK Kozara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi