Kozara u finalu turnira u Dubravama

Sjajna igra u drugom poluvremenu

Kozara u finalu turnira u Dubravama

S. Mlaćo

Fudbaleri Kozare odigrali su danas prvu pripremnu utakmicu u sklopu priprema za nadolazeće prvenstvo.

U polufinalu turnira u Dubravama izabranici Vuleta Trivunovića bili su bolji od banjalučkog Željezničar Sport Team-a i slavili sa 4-2.

Šef stručnog štaba Kozare Vule Trivunović izveo je kombinovane sastave u oba poluvremena. Prvo poluvrijeme, iako je Kozara bila mnogo bolji protivnik završava sa 0-0. Već u 46. minuti Kremenović postiže vodeći pogodak za Kozaru, a u 60. minuti isti igrač povećava vođstvo na 2-0. Ipak nakon samo nekoliko minuta, Željezničar smanjuje sa bijele tačke na 2-1, a siguran izvođač je Marković Bojan. Samo par minuta kasnije, nakon greške odbrane Kozare, najbolje se snalazi Teodorović Danilo i poravnava rezultat na 2-2. Ipak, trgli su se fudbaleri Kozare i najprije Milan Šakić postiže gol za novo vođstvo Kozare od 3-2, a par minuta prije kraja konačnih 4-2 postavlja Siniša Radoja.

Sutra, u nedelju 22. 07. 2018. godine sa početkom u 18 časova Kozara će se u finalu turnira u Dubravama sastati sa domaćinom Dubravama koji je u prvom polufinalu bio bolji od Laktaša nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca 5-3 (1-1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti