Kozara startala sa pripremama

Trivunović održao prozivku

Kozara startala sa pripremama

Samir Mlaćo

Fudbalski klub Kozara započeo je danas sa pripremama za novo prvenstvo.

Šefu stručnog štaba FK Kozara Vuletu Trivunoviću na prozivci i prvom treningu javili su se svi fudbaleri koji će braniti boje Kozare u narednom prvenstvu u I ligi Republike Srpske koje počinje 11. augusta 2018. godine, njih ukupno 23 (uz opravdano odsutne Raspudića i Jandrića).

U prethodnom periodu Kozaru je napustilo nekoliko fudbalera, dok su nova imena u Kozari: Srboljub Jandrić (Rudar Prijedor), Draško Lolić (Rudar Prijedor), Milan Šakić (Rudar Prijedor), Dušan Komljenović (Rudar Prijedor), Neven Bunić (Borac Banja Luka), Aleksandar Kondić (Borac Banja Luka), Uroš Ninković (Krupa) i Milovan Vuk Novaković (Srbac).

Kompletne pripreme FK Kozara će obaviti u Gradišci, uz odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica i učešće na dva turnira, od kojih je prvi 21. 7. 2018. godine u Dubravama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi