Kožulj: Idealna prilika za revanš Austrijancima

Zmajići u St. Poltenu

Kožulj: Idealna prilika za revanš Austrijancima

Mlada fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će u St. Poltenu igrati predposljednji meč kvalifikacija koje bi Zmajići u slučaju dva trijumfa na kraju ciklusa završili na drugom mjestu.

Prije tačno godinu dana izabranike Vlade Jagodića Austrija je porazila na Bilinom polju, pa je sutrašnji meč idealna prilika za osvetu.

Zvonimir Kožulj u posljednje vrijeme igra odlično u dresu Širokog Brijega a dobre igre nagrađene su pozivom u nacionalni tim.

“Ponovni poziv u reprezentaciju predstavlja veliku čast i zadovoljstvo za mene i mogu obećati bespoštednu borbu i maksimalno zalaganje na svakoj utakmici,” kaže Kožulj, koji dobar rezultat priželjkuje i na sutrašnjoj utakmici:

“Siguran sam da ćemo kvalitetno odigrati. Austrija je prošle godine pobijedila u Zenici, a ja se nadam da ćemo im se mi sada revanširati. Imamo dobar tim, ovo je po meni izuzetno kvalitetna generacija koja i u budućnosti može napraviti mnogo dobrih rezultata,” dodao je Kožulj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.