Kožulj: Nadam se pozitivnom rezultatu na Grbavici

Široki ponovo želi pobijediti

Kožulj: Nadam se pozitivnom rezultatu na Grbavici

Široki Brijeg sezonu je otvorio rutinskim trijumfom nad Radnikom. Nakon eliminacije neugodne Gabale, a potom i ispadanja od Mlade Boleslav iz Evropske lige, Širokobriježani su sa visokim ambicijama dočekali start još jedne sezone u Premijer ligi. 

U drugom kolu ih već čeka Željezničar koji je sezonu također otvorio uvjerljivim trijumfom.

„Teška utakmica bez ikakve sumnje. Željezničar je kao i mi sezonu otvorio trijumfom, tako da i jedni i drugi meč dočekujemo sa dosta samopouzdanja. Također, dosta dugo smo u treningu i mi i oni, i imamo jednak broj takmičarskih utakmica za sobom. Očekujem otvorenu utakmicu sa obje strane, i naravno pozitivan rezultat za nas,“ kaže mladi veznjak Širokog Brijega Zvonimir Kožulj koji je već u prvom kolu skrenuo pažnju na sebe.

Kožulj je prošlu sezonu proveo na posudbi prvo u Vitezu, a kasnije i u Branitelju. Dobrim igrama je vratio povjerenje Slavena Muse.

„Trudim se biti iz utakmic eu utakmicu samo bolji. Sezona je dobro počela za mene, a nadam se da će cijeli njen tok biti pozitivan,“ dodao je Kožulj.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.