Kraj dvogodišnje sage: Riyad Mahrez potpisao za Manchester City

Napustio Leicester

Kraj dvogodišnje sage: Riyad Mahrez potpisao za Manchester City · Zvanično

Endin Čaušević

Alžirski fudbaler Riyad Mahrez konačno je uspio da napusti Leicester i odlučio je karijeru nastaviti u Manchester Cityju.

Mahrez je već dvije godine pokušavao da napravi iskorak u svojoj karijeri, ali Leicester mu nije dozvoljavao da napusti klub. Ipak, ovog ljeta Alžirac je nekako uspio da nagovore čelnike Leicestera da prihvate ponudu Manchester Cityja koji sve ovo vrijeme nije odustajao od Mahreza.

Engleski klub večeras je objavio da je Mahrez zvanično postao novi igrač Manchester Cityja. Alžirac je uspješno prošao ljekarske preglede, a na kratko je bio na treningu svoje nove ekipe gdje je upoznao novog trenera Pepa Guardiolu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi