Defanzivac Cityja mijenja reprezentaciju
Ne želi čekati Trikolore (Foto: EPA)

Laporte prelomio

Defanzivac Cityja mijenja reprezentaciju

Midhat Šljivak

Defanzivac Manchester Cityja Aymeric Laporte definitivno je odlučio da promijeni reprezentaciju.

Ovaj 24-godišnji štoper je rođen u Francuskoj i nastupao je za sve omladinske selekcije Trikolora, ali šansu za nastup u A timu još ne dobija.

Selektor Francuske Didier Deschamps nije ga pozvao ni na širi spisak fudbalera za odlazak na Mundijal u Rusiji i čini se kako je to bio ključan trenutak u njegovim namjerama da promijeni reprezentaciju.

S obzirom na to da je porijeklom Bask i da pored francuskog ima i državljanstvo Španije, odlučio je da u budućnosti nastupa za Crvenu furiju i ne želi više čekati da ga se Deschamps sjeti.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Navodno je ovaj sjajni fudbaler veoma blizu ove odluke i njega ćemo u budućnosti gledati u dresu reprezentacije Španije.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Dešamp se ogrešio o ovog momka i sad će ga zauvijek izgubiti. Ne mogu da vjerujem da je i Ramija poveo prije Laporta da mu sjedi na klupi iako je on u sutonu karijere. Bolje mu je igrati za Španiju gdje bi mogao igrati standardno...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi