Kraj za Balotellija!
Ove sezona italijanski fudbaler ima veoma slab učinak. U 10 odigranih utakmica se nije upisao u strijelce, a ima samo jednu asistenciju (Foto: EPA)

Odlazi iz Nice

Kraj za Balotellija!

M. Šljivak

Italijanski fudbaler Mario Balotelli je prema svemu sudeći završio epizodu u ekipi Nice.

Trener francuskog tima Patrick Vieira je odlučio da mu Balotelli nije potreban za subotnji meč sa Strasbourgom, ali je i najavio kako bi kontroverzni fudbaler mogao otići već u januaru.

"Neće igrati protiv Strasbourga. To je moja odluka", rekao je Vieira.

S obzirom na to da Italijanu ugovor sa Nicom ističe na kraju sezone i da mu je poručeno kako mu neće biti ponuđen novi, francuske novinare je interesovalo da li će Nica prodati Balotellija već u januaur.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ima ugovor do ljeta koji neće biti obnovljen. Moguće je i da ode već u januaru", poručio je Vieira.

Balotelli je član Nice postao 2016. godine kada je stigao kao slobodan igrač iz Liverpoola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi