Vieira: Nekad mi dođe da ošamarim Balotellija koliko je bezobrazan

Nije mu lako

Vieira: Nekad mi dođe da ošamarim Balotellija koliko je bezobrazan

E. Čaušević

Francuski stručnjak Patrick Vieira priznao je da ima dosta problema s Mariom Balotellijem, ali da to pokušava riješiti mirnim putem.

Vieira je izjavio da bi situacija bila dosta drugačija da su oni saigrači, te da mu je najveći problem što se mora kontrolisati jer je on trener francuskog tima. Nije tajna da Balotelli svoje trenere dovodi do ludila, a izuzetak sada nije ni Vieira.

Trener Nice izjavio je da jednostavno ne razumije zbog čega se Balotelli nekada ponaša veoma drsko, te ne krije da mu je došlo nekoliko puta da se fizički obračuna s njim. No, Vieira je naučio da se kontroliše iako to nije baš lako kada u svojoj ekipi imate igrača poput Super Marija.

"Nekad želim da mu odgovorim ili jednostavno ga ošamarim jer je bezobrazan previše. Dođe mi da ga objesim za zid i ostavim da visi ti dok se ne opameti. Ipak, ne mogu to uraditi jer sam trener ovog tima i tako se ne smijem ponašati. Ipak, nekad me zna toliko naljutiti da to nije normalno", priznao je Vieira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi