Krajina i Sloga ostvarile domaće trijumfe

Druga liga FBiH Zapad, 3. kolo

Krajina i Sloga ostvarile domaće trijumfe

E. Škorić

Sloga iz Bosanske Otoke i Krajina iz Cazina ostvarili su domaće pobjede u subotnjim mečevima trećeg kola 2. lige Zapad.

Krajina je u Cazinu deklasirala Mladost iz Vrnograča rezultatom 4:0. Cazinjane je do pobjede vodio sjajni Selvedin Nuhić sa tri gola u razmaku od 10 minuta. Prvi je postigao u 22. minuti, zatim u 26. i u 32. minuti.

Konačnih 4:0 postavio je rezervista Hamza Čataković u 82. minuti, a u sastavu Mladosti isključen je Admir Suljanović pola sata prije kraja utakmice. 

U subotu je odigrana još jedna utakmica trećeg kola 2. lige grupa Zapad. Sloga je u Bosanskoj Otoci s 2:1 bila bolja od Ključa. Rusmir Dizdarević u 34. i Anel Kekić u 53. minuti bili su strijelci za domaće, a jedini pogodak za goste postigao je Smajo Šabić u 81. minuti.

Krajina je trenutno vodeća sa sedam bodova, Iskra ima šest, zatim slijede Vlašić, Novi Travnik i Sloga sa po četiri boda. Mladost ima samo jedan bod, koliko i Bratstvo, a bez bodova je jedino Una.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Druga liga FBiH, grupa Zapad, 3. kolo:
Sloga - Ključ 2:1
Krajina - Mladost 4:0 (Nuhić 22, 26, 32, Čataković 82)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije