Krajišnik: Nadam se da ćemo napraviti iznenađenje

Vezni igrač Zvijezde 09 pred Krupu

Krajišnik: Nadam se da ćemo napraviti iznenađenje

Zvijezda 09 će sutra na domaćem terenu odigrati prvi polufinalni meč Kupa BiH protiv Krupe.

Tim iz Etno sela Stanišići je plasmanom u samu završnicu napravio ujedno historijski rezultat, a uoči utakmice protiv Krupe u Zvijezdi 09 se nadaju da mogu napraviti iznenađenje i na kraju slaviti protiv premijerligaša.

"Ovaj duel dočekujemo bez opterećenja, jer nam je prvenstvo na prvom mjestu, no sigurno da ćemo Krupi pristupiti maksimalno ozbiljno. Iako su oni u višem rangu, vjerujem da imamo jednake šanse kao i oni. Odmarali su igrače u prošlom meču protiv Radnika i idu na pobjedu, međutim nadam se da ćemo im stati na put i iznenaditi sve", kazao nam je uoči utakmice vezni igrač Zvijezde 09 Damjan Krajišnik.

Prvi meč se, podsjećamo, igra sutra s početkom u 16:30 sati. U istom terminu sedam dana kasnije zakazan je i revanš u Krupi na Vrbasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi