Kralj penala stanuje u Travniku

Šest od sedam golova s penala

Kralj penala stanuje u Travniku

Midhat Šljivak

Napadač Travnika Sabahudin Jusufbašić najbolji je strijelac Prve lige Federacije BiH.

Ovaj fudbaler je u šest odigranih kola postigao sedam pogodaka, ali od tih sedam je čak šest postigao iz kaznenih udaraca.

Vezirima je dosuđeno čak šest penala u šest kola, a Jusufbašić je bio u svakom pokušaju s bijele tačke bio precizan, te je s 11 metara postigao čak šest pogodaka.

Apsolutni kralj penala je ovaj fudbaler tima s Pirote, koji je zahvaljujući toj činjenici uvjerljivo najbolji strijelac Prve lige sa sedam pogodaka ispred Amara Čabaravdića iz Bosne Visoke, te Jasmina Šuntića iz Goražda, koji su postigli po četiri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi