Kraljevi krenuli u ofanzivu: Za Alexisa nude novac i jednog igrača

Real Madrid želi zvijezdu Arsenala

Kraljevi krenuli u ofanzivu: Za Alexisa nude novac i jednog igrača

E. Čaušević

Čileanski reprezentativac Alexis Sanchez još uvijek nije produžio ugovor sa Arsenalom i kako stvari stoje već u januaru bi mogao promijeniti sredinu.

Jasno je da Alexis nema želju produžiti ugovor s Topnicima, a Arsenal će biti primoran da ga pusti već u januaru kako bi nešto zaradio ili će Čileanac u suprotnom na kraju sezone otići kao slobodan igrač.

U posljednje vrijeme engleski mediji najviše špekulišu da će Alexis karijeru nastaviti u Manchester Cityju jer želi ponovo da sarađuje s Pepom Guardiolom. Međutim, u borbu za nekadašnjeg igrača Barcelone uključio se i Real Madrid.

Navodno, kraljevski klub je spreman da u januaru dovede Alexisa na Santiago Bernebeu, a da uz određenu sumu novca na Emirates pošalje i Lucasa Vazqueza. Ova ponuda mogla bi biti primamljiva za Topnike s obzirom da bi uz novac dobili i solidnu zamjenu za Čileanca.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi