Kraljevi petardom zaliječili rane iz minulih kola

Očekivan trijumf Reala

Kraljevi petardom zaliječili rane iz minulih kola

Real iz Madrida sa pet pogodaka u mreži slabašnog Rayo Vallecana donekle je zaliječio rane iz minula dva kola.

Trijumfom od 5:0 Kraljevi su ostali u korak sa Atleticom i Barcelonom pred nova iskušenja u Primeri. Goleadu je nakon 15 minuta igre započeo Cristiano Ronaldo.

Portugalčev pogodak bio je jedini u prvom dijelu susreta, a u nastavku su Madriđani ponudili još četiri. Potpis na prvi stavio je Carvajal u desetom minutu nastavka.

U 68. minutu svoj prvi pogodak večeras postiže Gareth Bale, a dva minuta kasnije odmah i drugi. Tačku na i stavio je mladi Moarata dvanaest minuta prije kraja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Atletico je lider sa 76 bodova, Barcelona ima jedan, a Real Madrid tri boda manje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.