Kraljevi spremili bogatstvo za Miralema Pjanića?

Prema pisanju sport.fr

Kraljevi spremili bogatstvo za Miralema Pjanića?

Endin Čaušević

Real Madrid je sezonu ponovo završio osvajanjem Lige prvaka iako u domaćim takmičenjima Kraljevima baš i nije išlo najbolje ove sezone. Na Santiago Bernabeu sprema se nekoliko promjena u igračkom kadru, a na meti ovog kluba nalaze se mnogi fudbaleri.

Prema pisanju francuskog Sporta na meti kraljevskog kluba, između ostalih, nalazi se i bh. reprezentativac Miralem Pjanić. Francuski mediji pozivaju na informacije Sky Sportsa da je Real Madrid pokazao veliki interes za Pjanića kojeg žele dovesti iz Juventusa.

U posljednje vrijeme dosta se govorilio o sudbini Luke Modrića koji je nedavno izjavio da neće u Realu završiti karijeru i da mu je želja da se okuša u američkom MLS-u. Navodno, u Realu su već spremni na njegov odlazak, a kao odličnu zamjenu za Modrića vide upravo Miralema Pjanića.

Navijači Real Madrida nadaju se da Modrić nije odigrao posljednji meč u finalu protiv Liverpoola, te da će ostati u klubu i naredne sezone. Navodno, Real je spreman za Pjanića platiti oko 65 miliona eura i sada će čekati odgovor iz Torina.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dell323
jadan onaj tim za koji on zaigra, a to da ga Real trazi to je istina isto ko sto bi ja rekao vcrs cu da spavam sa Viktorijom Bekam isto znaci ravno tim, ko god i malo ima ociju vidi da ovaj JAD! od igraca ne moze ispuniti ocekivanja koja se ocekuje da ispuni u jednom klubu kakav je Real Madrid
3 22
Dobar,Los,Zao
Nek oni saćuvaju Modrića,tanka je Pjanić njemu zamjena!
6 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi