Kramarić dolazi kod Cimirota u PAOK?
FOTO: EPA

Hrvat napušta Leicester

Kramarić dolazi kod Cimirota u PAOK?

Andrej Kramarić mogao bi u januarskom prijelaznom roku napustiti Leicester i pojačati PAOK. 

Hrvatski reprezentativac je nezadovoljan jer ne igra u zahuktalom Leicesteru, a to je osjetio i Igor Tudor koji smatra da je došao trenutak da pokuša privoliti Kramarića da dođe u PAOK barem na posudbu. 

"Grčki klub je samo jedan u nizu onih koji žele dovesti Kramarića. Javljaju se klubovi iz svih liga petice, a trener Tudor mora najprije vidjeti šta će biti s napadačima koje sad ima, pa će se tek tada znati daljnji PAOK-ovi koraci", izjavio je Kramarićev zastupnik Boško Balaban. 

Potražite više informacija na temu Super League:

Teško je oćekivati da će Leicester pristati na prodaju jer je Kramarić na Otok stigao za svotu od deset miliona eura iz Rijeke. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije