Kramarić donio tri boda Lokomotivi protiv Zadra

HNL, 11. kolo

Kramarić donio tri boda Lokomotivi protiv Zadra

Midhat Šljivak

Prvi susret 11. kola HNL-a odigrali su u Zagrebu Lokomotiva i Zadar, a na kraju su domaći preokretom savladali Zadrane sa 2:1

Zadar je do prednosti stigao u 23. minuti preko Josipa Ivančić, što je bio rezultat kojim se otišlo na odmor, iako je Lokomotiva imala nekoliko izglednih prilika za postizanje izjednačujućeg gola.

Lokomotiva je u nastavku dominirala terenom Maksimira, ali nisu uspjevali ozbiljnije da ugroze gol Zadra. Gosti su prednost čuvali sve do 78. minute, kada je Lokomotiva ipak stigla do izjednačenja. Karlo Bručić je pogodio mrežu gostiju za poravnanje rezultata na 1:1.

Tri boda Lokomotivi donio je Kramarić u trećoj minuti sudijske nadoknade kada je pogodio za preokret i pobjedu od 2:1.



HNL, 11. kolo:

Lokomotiva - Zadar 2:1  (Bručić 78, Kramarić 93/Ivančić 23)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.