Kramarić mora na operaciju?
Foto: EPA

Slijedi pauza

Kramarić mora na operaciju?

Hrvatski napadač Andrej Kramarić doživio je nezgodnu povredu ramena, zbog čega će propustiti finiš sezone u Bundesligi.

Fudbaler Hoffenheima se povrijedio nakon utakmice protiv Kolna, a pregled je pokazao da mu je napuknuo ligament i da se oštetila hrskavica u ramenu, saopštili su mediji u Hrvatskoj.

Kramarić će zbog povrede ramena s terena odsustvovati otprilike mjesec dana, a nije isključeno ni da ode na operaciju.

Sve ukazuje na to da Kramarić neće igrati do kraja sezone, a upitno je i hoće li nastupiti za reprezentaciju na utakmicama protiv Meksika i Islanda.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Andrej Kramarić je ove sezone na 32 utakmice postigao 15 golova i upisao osam asistencija i jedan je od najzaslužnijih što je Hoffenheim prvi put u svojoj historiji izborio plasman u Evropu, uz realnu šansu da zaigra čak i u Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi