Kramarić: Sreća pa je i Bičakčić u Hoffenheimu

Hrvatski napadač u novom klubu

Kramarić: Sreća pa je i Bičakčić u Hoffenheimu

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić jučer je i zvanično potpisao za TSG Hoffenheim.

Čelnici Leicestera odlučili su poslati Kramarića na šestomjesečnu posudbu u Hoffenheim, gdje bi svojim nastupima i golovima trebao pomoći ovom klubu da izbori opstanak u Bundesligi. 

Andrej se na predstavljanju "požalio" da u Leicesteru nije dobio pravu šansu.

"Claudio Ranieri mi nije pružio pravu šansu. Mislim da sam to bio zaslužio svojim ponašanjem na terenu i na treninzima. Jednostavno, uvijek sam bio suvišan", kazao je Kramarić koji je u Hoffenheimu zadužio broj 27. 

Također, dodao je da mu u novoj sredini pomaže i naš Ermin Bičakčić. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Znam što moram raditi i činiti u Hoffenheimu. Sve je na meni. Srećom, ovdje u klubu ima i bh. reprezentativac Ermin Bičaklić koji mi već puno pomaže na prilagodbi. Vjerujem da će mi uz njega biti puno lakše", dodao je Kramarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti