Kranjčar blizu kijevskog Dinama

Kranjčar blizu kijevskog Dinama

Niko Kranjčar gotovo sigurno napušta sjever Londona, a kao moguća destinacija spominje se kijevski Dynamo.

Zanimanje za Kranjčara pokazuju i Atletico Madrid, te Wolfsburg. Predsjednik Dynama Igor Surkis potvrdio je interes za hrvatskog veznjaka.

"Započeli smo pregovore oko angažmana Nike Kranjčara," kazao je Surkis, te dodao: "Kranjčar je u našim planovima. Ukoliko i on pokaže interes onda ćemo ga kupiti sa zadovoljstvom."

Kranjčar ima ugovor s Tottenhamom do ljeta 2013. godine, međutim nakon frustrirajuće sezone u kojoj nije dobivao minutažu sigurno dolazi. Ukoliko se transfer ostvari Kranjčar bi se u u Kijevu priključio još jednom hrvatskom reprezentativcu Ognjenu Vukojeviću.

Surkis je za nova pojačanja odvojio oko 40 milijuna eura, a kao mogući novi stanovnici Kijeva spominju se napadač Freiburga Papiss Cisse, te napadač Benfice Oscar Cardozo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti