Kranjčar definitivno napušta Tottenham

Kranjčar definitivno napušta Tottenham

Menadžer engleskog premierligaša Tottenhama Harry Redknapp po prvi je put otvoreno priznao kako bi hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar u januaru mogao napustiti White Hart Lane.

"Kranjčar je vrhunski igrači i ne bih ga volio izgubiti. Prije ili kasnije dočekao bi priliku u našoj momčadi, ali, razumijem da želi igrati," kazao je menadžer Spursa, te dodao: "Sasvim sigurno nikome nećemo pokloniti Niku. Nema šanse da ga jeftino prodamo," kazao je Redknapp za Sun.

Prema pisanju engleskih medija najveći interes za usluge hrvatskog veznjaka pokazali su Liverpool i Juventus. "Pričekajmo januar. Tada će mnogo toga biti jasnije," zaključio je Redknapp.

Kranjčar je u Tottenham stigao u septembru prošle godine iz Portsmoutha u čijim redovima je igrao tri godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti