Krasić: Još ništa nije odlučeno

Juventus i dalje u borbi za Scudetto

Krasić: Još ništa nije odlučeno

Edmir Škorić

Juventus nakon prvog dijela sezone u Seriji A ima pet bodova zaostatka za vodećim Milanom, a srbijanski reprezentativac Miloš Krasić uvjeren je kako Stara dama na kraju može do Scudetta.

"Sjajna smo momčad. Već smo dokazali da imamo kvalitetu da zakoračimo prema naslovu. Ostaje nam da vidimo gdje ćemo završiti na kraju, ali svakako vjerujemo da možemo do Scudetta i o tome često razmišljamo", kazao je Krasić za Tuttosport, dodavši:

"Ljudi su vidjeli tko smo i što možemo učiniti. Milan je jak, Inter će se vratiti u utrku, ali još ništa nije odlučeno. Mogu dati obećanje navijačima da ćemo učiniti sve što možemo kako bi igrali onako kako najbolje znamo. Bez njihove (navijačke) pomoći ne bi nigdje pobijedili. Oni su naš 12. igrač".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.